Elektra & Automatisering

Elektra

Het aanleggen van elektrische installaties behoort met regelmaat tot onze werkzaamheden. De installaties worden aangelegd conform de geldende norm waaronder de NEN 1010. Voor schakelmateriaal hebben wij onder ander keuze uit het gehele assortiment van: Jung, Busch-Jaeger en Gira en Peha.

Laadpunt elektrische auto

Een elektrische auto stoot uiteindelijk 50% meer uit dan een benzineauto. Wil je extra groen doen? Installeer dan een eigen laadpaal bij u thuis en leg 10 zonnepanelen op uw dak. De zonnepanelen leveren in theorie jaarlijks voldoende stroom om 13.000 kilometer per jaar te kunnen rijden met uw elektrische auto. Lees hier de folder…

Domotica

Leef- en Woonautomatisering

Een  huisautomatiseringssysteem levert niet alleen comfort en veiligheid. U kunt er ook geld mee besparen. Neem ook dit mee in uw overweging bij de aanschaf van een systeem. U kunt denken aan lagere energiekosten doordat toestellen zoals wasmachine en vaatwasser beter gebruik maken van het nachttarief. Een slimme thermostaat verbruikt minder gas. En in sommige gevallen krijgt u korting op uw verzekeringspremie na de installatie van een brand- of inbraakalarm.

Wat is domotica is één, maar wat wordt eronder verstaan?

  • Het automatisch bedienen van de gordijnen
  • Een bad dat na een druk op een smartphone volloopt
  • Toegangscontrole waarbij een mantelzorger op afstand kan meekijken wie er voor de deur staat
  • Automatische verlichting, gekoppeld aan voorgeprogrammeerde scenes
  • Alles wat als ‘slim’ wordt aangemerkt in huis: slimme verlichting, slimme verwarming, slimme huishoudelijke apparaten
Schuiven naar boven