Leerbedrijf

LEERBEDRIJF

HW Installaties is een erkend leerbedrijf met gekwalificeerd personeel. Door jongeren te begeleiden naar vakmanschap tonen we onze betrokkenheid bij de toekomst van het vak.

Deze erkenning is van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven, ofwel SBB. Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan.

Van assistent monteur tot 1e monteur, servicemonteurs of middenkader engineers, wij willen jullie heel graag opleiden!

Graag nodigen wij enthousiaste installatiemonteurs en elektromonteurs uit om eens bij ons te informeren naar de mogelijkheden voor een leerbaan. Dit kunnen een stage en / of praktijkopleiding in de vorm van een BOL of een BBL opleiding zijn.
HW Installaties heeft contacten met diverse opleidingsinstellingen.

WIJ Techniek

WIJ Techniek is het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het TechnischInstallatiebedrijf. De installatiebrache is met bijna 10.000 bedrijven en ruim 120.000 werknemers één van de grootse branches in Nederland. Deze branch is door alle technologische ontwikkelingen en een veranderende markt voortdurend in beweging. Specifieke ontwikkelingen in onze branch zij integraal installeren, duurzaam bouwen en zorg op afstand. Als HW Installaties moeten wij ons als vakmensen blijven ontwikkelen om te voorzien in klantvragen voor morgen. Het WIJ Techniek ondersteunt ons als installatiebranch bij dit ontwikkelen en opleiden.

https://www.wij-techniek.nl/

Schuiven naar boven