Verwarming & gas

Centrale verwarming

Op het gebied van centrale verwarming leggen wij onder andere complete nieuwe installaties aan en installeren wij warmtepompen, maar ook vervanging van ketels of radiatoren behoort tot de dagelijkse werkzaamheden.

Omdat de cv ketel doorgaans de grootste energieverbruiker is, valt daar ook het meest te besparen als uw cv ketel aan vervanging toe is.

. De komende jaren zullen er steeds meer mogelijkheden komen om duurzame energie op te wekken en op te slaan, want de ontwikkelingen gaan in een razend tempo. Zelf kan je bij nieuwe investeringen in huis of bij nieuwbouw nu al kijken of duurzame oplossingen een optie zijn. 

Graag overleggen wij met u hoe u het beste voorbereid kunt zijn op de toekomst. Hierbij houden we rekening met uw persoonlijke eisen ten aanzien van comfort, ruimte-temperatuur per vertrek en de gewenste hoeveelheid water.

Voor de vervanging van uw cv- ketel kunnen wij u een diversiteit van fabrikanten aanbieden;

Indien u zich wil oriënteren kunt u op een van dezer sites de productwijzer invullen of contact met ons opnemen.

Verduurzamen van de verwarmingsinstallatie kunnen wij voor u realiseren, ook in combinatie met de eventuele bijkomende bouwkundige werkzaamheden zoals sleuven frezen of bij vloerverwarming het verwijderen van de gehele afwerkvloer.  

Bij radiatoren hebben wij de keuze uit standaard paneel radiatoren of luxe design radiatoren. De meest gangbare fabrikanten zijn onder andere Vasco, Radson, Jaga, Thermrad en Zehnder.

Kiest u voor vloerverwarming, dan maakt u al een stap voor de verduurzaming van de woning. Het laag temperatuur systeem is ideaal te combineren met een hybride warmtepomp systeem.

Schuiven naar boven